TCN™ Algemene voorwaarden

1. Alle leden dienen tijdens de training respectvol en disciplinair met elkaar om te gaan, waarbij de normen en waarden van elkaar te allen tijde worden gerespecteerd.

2. Tijdens de trainingen kunnen video’s en foto’s worden gemaakt ten behoeve van clubpromotie en trainingsdoeleinden. Indien u geen bezwaar heeft, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik van deze beelden.

3. De maandelijkse contributie dient ten minste 1 maand vooruit te worden betaald via overschrijving naar het rekeningnummer van Taekwondo Club Noord. Niet-tijdige betaling kan leiden tot opschorting van lidmaatschapsrechten en -voordelen.

Door uw lidmaatschap voort te zetten, stemt u in met deze algemene voorwaarden en verbindt u zich ertoe zich eraan te houden gedurende uw lidmaatschap bij Taekwondo Club Noord.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Je hebt een klacht!

taekwondo-club-noord-groningen-site-logo

Er is iets naars voorgevallen en je wilt hier in alle anonimiteit melding van maken? De klacht kun je gerust bij ons neerleggen. Wij gaan hier in alle discretie mee om en zorgen dat je gehoord wordt. geef hieronder aan wat er is voorgevallen en wij komen hierop terug. Wij willen namelijk dat een ieder die bij ons aangesloten is zich op zijn gemak, en bovenal, veilig voelt om in alle rust te werken aan zijn of haar uitgebalanceerde ontwikkeling.Je wilt bij mij iets kwijt in vertrouwen?

taekwondo-club-noord-groningen-site-logo

Goedendag, Dit formulier is enkelt bestemd voor Farid Noori, jouw vertrouwde trainer. Mijn doel is om een ieder te laten ontwikkelen naar jou hogere zelf en mocht er een bepaald onderwerp zijn waar je mij in vertrouwen over wilt spreken dan sta ik altijd voor jou klaar. Meld mij hieronder in het kort hetgeen waar je mij over wilt spreken en ik kom daar uiteraard in vertrouwen op terug. Je behoudt alle anonimiteit. Ik wil vooral dat jij je veilig voelt tijdens jouw proces en neem daarom elke vertrouwensvraag uiterst serieus. Vul onderstaand formulier in en ik kom er spoedig op terug.×

 

Welkom bij TCN!

Klik op Service & Support voor WhatsApp™ en chat gemakkelijk en direct met ons.

×