KANS TOT SAMENWERKING

Sponsoring voor Multiculturele Taekwondo Club Noord

Geachte ondernemer/organisatie,

Ik hoop dat deze bericht u in goede gezondheid bereikt. Mijn naam is Farid Noori, en ik vertegenwoordig met trots Taekwondo Club Noord, een bloeiende multiculturele gemeenschap waar leden van diverse leeftijdsgroepen en achtergronden samenkomen om te trainen, leren en groeien.

Als gepassioneerde Taekwondo beoefenaars streven we ernaar onze leden niet alleen te inspireren op de mat, maar ook in het leven. Om dit doel te bereiken, zijn we op zoek naar ondersteuning van lokale ondernemers zoals u, die waarde hechten aan gemeenschapsontwikkeling en diversiteit.

Met uw genereuze sponsoring zouden we in staat zijn om deel te nemen aan wedstrijden, trainingskampen te organiseren, benodigde trainingsmaterialen aan te schaffen en multiculturele activiteiten voor jong en oud te realiseren. Daarnaast willen we ons maatschappelijk engagement versterken door de ontwikkeling van al onze leden te bevorderen.

In ruil voor uw ondersteuning bieden we diverse promotiediensten aan, waaronder prominente zichtbaarheid op al onze sociale mediakanalen, de mogelijkheid om uw logo en contactgegevens op onze studio-banner en posters te presenteren, evenals bedrukking op onze clubkleding en -tassen. Bovendien stellen we ons Taekwondo sport, bewust en weerbaar methode en zelfverdedigingstrainingen beschikbaar als extra dienst voor uw organisatie en medewerkers.

De studio-banner zal in de druk bezochte gang geplaatst worden waar wekelijks rond 500 mensen in en uit gaan.

We geloven sterk in wederzijdse groei en samenwerking en kijken ernaar uit om de mogelijkheden van een samenwerking met u verder te bespreken. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen, sta ik tot uw beschikking.

Met vriendelijke groeten,

Farid Noori

Reactieformulier
error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Je hebt een klacht!

taekwondo-club-noord-groningen-site-logo

Er is iets naars voorgevallen en je wilt hier in alle anonimiteit melding van maken? De klacht kun je gerust bij ons neerleggen. Wij gaan hier in alle discretie mee om en zorgen dat je gehoord wordt. geef hieronder aan wat er is voorgevallen en wij komen hierop terug. Wij willen namelijk dat een ieder die bij ons aangesloten is zich op zijn gemak, en bovenal, veilig voelt om in alle rust te werken aan zijn of haar uitgebalanceerde ontwikkeling.Je wilt bij mij iets kwijt in vertrouwen?

taekwondo-club-noord-groningen-site-logo

Goedendag, Dit formulier is enkelt bestemd voor Farid Noori, jouw vertrouwde trainer. Mijn doel is om een ieder te laten ontwikkelen naar jou hogere zelf en mocht er een bepaald onderwerp zijn waar je mij in vertrouwen over wilt spreken dan sta ik altijd voor jou klaar. Meld mij hieronder in het kort hetgeen waar je mij over wilt spreken en ik kom daar uiteraard in vertrouwen op terug. Je behoudt alle anonimiteit. Ik wil vooral dat jij je veilig voelt tijdens jouw proces en neem daarom elke vertrouwensvraag uiterst serieus. Vul onderstaand formulier in en ik kom er spoedig op terug.×

 

Welkom bij TCN!

Klik op Service & Support voor WhatsApp™ en chat gemakkelijk en direct met ons.

×