WERK MET EEN ÉCHTE PROFESSIONAL

Onze trainer staat voor jou klaar!

TRAINER: FARID NOORI

Taekwondo Kampioen en Nationaal Teamlid

In 1991 ben ik begonnen met de zelfverdedigingssport taekwondo, in de hoofdstad Kabul, Afghanistan. In het jaar 1997 ben ik naar Nederland gekomen en heb ik deze tak van sport wederom opgepakt. 

Sinds 1999 t/m 2008 heb ik Taekwondo les gegeven bij Taekwondo school BOOZ in Groningen. Vanaf 2005 t/m 2013 heb ik mijn deel bijgedragen binnen het Nederlandse Taekwondo Team. Als trainer heb ik veel prijzen weten te behalen, zowel nationaal als op internationaal niveau.

Behaalde prijzen en onderscheidingen

Hallo! Ik ben Farid Noori, een toegewijde en gepassioneerde Taekwondo-beoefenaar met een indrukwekkende sportcarrière. Hier deel ik graag mijn reis, titels en ervaringen met jou.

Over mij

Met trots kan ik zeggen dat ik de eer heb gehad om 3 keer de titel van Nederlandse kampioen te behalen. Deze onderscheidingen vertegenwoordigen mijn voortdurende toewijding en harde werk in de wereld van Taekwondo.

Internationaal succes

Mijn prestaties reiken verder dan Nederland. Ik ben vereerd om zowel vicewereldkampioen als vice-Europees kampioen te zijn geweest. Deze ervaringen hebben mijn vastberadenheid versterkt om op het hoogste niveau te concurreren en te presteren.

Nationaal Teamlid

Gedurende 8 jaar maakte ik deel uit van het nationale Nederlandse selectieteam. Dit avontuur bood me de kans om mijn vaardigheden te verfijnen en te groeien als atleet. Tijdens deze periode heb ik waardevolle ervaring opgedaan op zowel nationale als internationale wedstrijdniveaus.

Ervaringen en Leermomenten

Mijn reis in de Taekwondo-wereld heeft me niet alleen titels opgeleverd, maar ook onschatbare ervaringen en leermomenten. Ik heb deelgenomen aan intense nationale en internationale wedstrijden, wat mijn begrip van competitie en doorzettingsvermogen heeft verdiept.

Mijn Doel

Mijn passie voor Taekwondo is onverminderd. Ik blijf ernaar streven om mijn vaardigheden te verbeteren en mijn succes voort te zetten op zowel nationale als internationale podia. Mijn ultieme doel is om anderen te inspireren met mijn reis en mijn liefde voor deze prachtige sport te delen.

Neem Contact Op

Wil je meer weten over mijn reis, mijn ervaringen of gewoon over Taekwondo? Aarzel niet om contact met me op te nemen via info*at*taekwondoclubnoord.nl of volg me op sociaal media. Bedankt voor het delen in mijn passie voor Taekwondo!

Sportieve groeten, 
Farid Noori Taekwondo Kampioen en Nationaal Teamlid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Je hebt een klacht!

taekwondo-club-noord-groningen-site-logo

Er is iets naars voorgevallen en je wilt hier in alle anonimiteit melding van maken? De klacht kun je gerust bij ons neerleggen. Wij gaan hier in alle discretie mee om en zorgen dat je gehoord wordt. geef hieronder aan wat er is voorgevallen en wij komen hierop terug. Wij willen namelijk dat een ieder die bij ons aangesloten is zich op zijn gemak, en bovenal, veilig voelt om in alle rust te werken aan zijn of haar uitgebalanceerde ontwikkeling.Je wilt bij mij iets kwijt in vertrouwen?

taekwondo-club-noord-groningen-site-logo

Goedendag, Dit formulier is enkelt bestemd voor Farid Noori, jouw vertrouwde trainer. Mijn doel is om een ieder te laten ontwikkelen naar jou hogere zelf en mocht er een bepaald onderwerp zijn waar je mij in vertrouwen over wilt spreken dan sta ik altijd voor jou klaar. Meld mij hieronder in het kort hetgeen waar je mij over wilt spreken en ik kom daar uiteraard in vertrouwen op terug. Je behoudt alle anonimiteit. Ik wil vooral dat jij je veilig voelt tijdens jouw proces en neem daarom elke vertrouwensvraag uiterst serieus. Vul onderstaand formulier in en ik kom er spoedig op terug.×

 

Welkom bij TCN!

Klik op Service & Support voor WhatsApp™ en chat gemakkelijk en direct met ons.

×