VERGROOT ZELFVERTROUWEN EN WORDT FYSIEK STERKER

Welkom bij Bewust en Weerbaarheids trainingen

Ontdek een krachtige methode om bewustzijn, veerkracht en emotionele balans te ontwikkelen met onze unieke cyclus van Beweging, Techniek, Ademhaling en het Uiten van Emoties, waarmee we tevens energie aanmaken. Bij Bewust en Weerbaarheidstrainingen geloven we dat de ware kracht van weerbaarheid ligt in het versterken van lichaam en geest.

Onze Methode:

Beweging, Techniek, Ademhaling, Uiten van Emoties en Aanmaken van Energie. 

Onze trainingen zijn gebaseerd op een holistische benadering waarbij we gebruik maken van een unieke cyclus van vier essentiële elementen: 

Voor wie zijn Bewust en Weerbaarheidstrainingen geschikt?

Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar bewustzijn, weerbaarheid en emotionele balans wil vergroten. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, stressmanagement, zelfverdediging of het versterken van lichaam en geest, onze trainingen bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en bloeien. 

Kom en doe mee!

Bij Bewust en Weerbaarheidstrainingen willen we je begeleiden op jouw pad naar een bewuster en weerbaarder leven. Onze ervaren trainers staan klaar om je te ondersteunen en te motiveren op deze reis van transformatie. Ontdek de kracht van beweging, techniek, ademhaling, het uiten van emoties en het aanmaken van energie. Schrijf je vandaag nog in en begin je avontuur naar een evenwichtiger en veerkrachtiger leven. 

Tarieven

Aantal lessen per weekPakket 1: 12 Weken langPakket 2: Jaarpakket met voordeel!
1x per week € 50,-€ 200,- per maand€ 2200,- per jaar
2x per week € 45,-€ 180,- per maand€ 2000,- per jaar
3x per week € 40,-€ 160,- per maand€ 1800,- per jaar

Contributie voldoen:

De trainingen van Bewust en Weerbaar worden aangeboden in 3 pakketsvormen. Bij pakket 1 zal er 1x per week getraind worden, bij pakket 2 zal er 2x per week getraind worden en bij pakket 3 zal er 3x per week getraind worden. Pakketten waarbij u 2x of 3x per week zult trainen, is het tarief hoger dan 1x per week. Dat komt doordat diegenen die 2x of vaker per week trainen, sneller tot het gewenste resultaat komen in vergelijking met zij die maar 1x per week trainen. Het tarief dient vooraf overgemaakt te worden op de rekening van bewust en weerbaar. Voor vragen hieromtrent neem contact met ons op.

"Stamina is the ability to keep pushing forward. Even when the odds seem against you!"

error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Je hebt een klacht!

taekwondo-club-noord-groningen-site-logo

Er is iets naars voorgevallen en je wilt hier in alle anonimiteit melding van maken? De klacht kun je gerust bij ons neerleggen. Wij gaan hier in alle discretie mee om en zorgen dat je gehoord wordt. geef hieronder aan wat er is voorgevallen en wij komen hierop terug. Wij willen namelijk dat een ieder die bij ons aangesloten is zich op zijn gemak, en bovenal, veilig voelt om in alle rust te werken aan zijn of haar uitgebalanceerde ontwikkeling.Je wilt bij mij iets kwijt in vertrouwen?

taekwondo-club-noord-groningen-site-logo

Goedendag, Dit formulier is enkelt bestemd voor Farid Noori, jouw vertrouwde trainer. Mijn doel is om een ieder te laten ontwikkelen naar jou hogere zelf en mocht er een bepaald onderwerp zijn waar je mij in vertrouwen over wilt spreken dan sta ik altijd voor jou klaar. Meld mij hieronder in het kort hetgeen waar je mij over wilt spreken en ik kom daar uiteraard in vertrouwen op terug. Je behoudt alle anonimiteit. Ik wil vooral dat jij je veilig voelt tijdens jouw proces en neem daarom elke vertrouwensvraag uiterst serieus. Vul onderstaand formulier in en ik kom er spoedig op terug.×

 

Welkom bij TCN!

Klik op Service & Support voor WhatsApp™ en chat gemakkelijk en direct met ons.

×