WELKOM BIJ PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Expertise in Meerdere Talen en Cultuur

Ontdek professionele begeleiding op maat voor jeugd en volwassenen. Ik bied persoonlijke ondersteuning en begeleiding in verschillende talen, waaronder Pashto, Farsi, Nederlands, Engels, Russisch, Hindoestaans en Urdu. Met ruime kennis van diverse culturen en meer dan 12 jaar ervaring als maatschappelijk werker, kan ik specifieke behoeften van elke client/deelnemer begrijpen en je helpen bij het bereiken van persoonlijke groei en welzijn. 

Mijn Expertise en Diensten

Bij Persoonlijke Begeleiding heb ik in de afgelopen 12 jaar een brede expertise opgebouwd op verschillende gebieden, waaronder: 

Kom en Werk Samen met mij!

Bij Persoonlijke Begeleiding streef ik ernaar om jou te ondersteunen bij het bereiken van een gezond en evenwichtig leven.  Met mijn taalvaardigheden, culturele sensitiviteit en diepgaande kennis van diverse uitdagingen, bieden ik een unieke en betrokken benadering. Neem vandaag nog contact met mij op en begin aan je reis naar welzijn en zelfontplooiing. 

Tarieven

Aantal uren per weekPakket 1: 12 Weken langPakket 2: 24 Weken langPakket 3: Jaarpakket met voordeel!
1 uur p/wk.: p/u € 65,-€ 780,-€ 1560,-€ 3000,- per jaar
2 uren p/wk.: p/u € 55,-€ 1320,-€ 2640,-€ 5500,- per jaar
3 uren p/wk.: p/u € 50,-€ 1800,-€ 3600,-€ 7000,- per jaar

"Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself."

error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Je hebt een klacht!

taekwondo-club-noord-groningen-site-logo

Er is iets naars voorgevallen en je wilt hier in alle anonimiteit melding van maken? De klacht kun je gerust bij ons neerleggen. Wij gaan hier in alle discretie mee om en zorgen dat je gehoord wordt. geef hieronder aan wat er is voorgevallen en wij komen hierop terug. Wij willen namelijk dat een ieder die bij ons aangesloten is zich op zijn gemak, en bovenal, veilig voelt om in alle rust te werken aan zijn of haar uitgebalanceerde ontwikkeling.Je wilt bij mij iets kwijt in vertrouwen?

taekwondo-club-noord-groningen-site-logo

Goedendag, Dit formulier is enkelt bestemd voor Farid Noori, jouw vertrouwde trainer. Mijn doel is om een ieder te laten ontwikkelen naar jou hogere zelf en mocht er een bepaald onderwerp zijn waar je mij in vertrouwen over wilt spreken dan sta ik altijd voor jou klaar. Meld mij hieronder in het kort hetgeen waar je mij over wilt spreken en ik kom daar uiteraard in vertrouwen op terug. Je behoudt alle anonimiteit. Ik wil vooral dat jij je veilig voelt tijdens jouw proces en neem daarom elke vertrouwensvraag uiterst serieus. Vul onderstaand formulier in en ik kom er spoedig op terug.×

 

Welkom bij TCN!

Klik op Service & Support voor WhatsApp™ en chat gemakkelijk en direct met ons.

×