MET DE NADRUK OP ZELFVERDEDIGING

Taekwondo staat voor De Koreaanse Martial Art

Taekwondo is een dynamische Koreaanse vechtsport die bekend staat om zijn spectaculaire trappen en snelle bewegingen. Het woord “taekwondo” kan worden vertaald als “de weg van de voet en de vuist”, waarbij “tae” verwijst naar voet, “kwon” naar vuist en “do” naar de weg of de kunst. Het is een sport die zowel fysieke kracht als mentale discipline bevordert. 

CREËER JE NIEUWE IK

Doelen en Voordelen van Taekwondo

In Taekwondo worden technieken zoals trappen, stoten, elleboog– en kniestoten, evenals diverse blokkeringen gebruikt. Het doel van taekwondo is niet alleen het aanleren van effectieve zelfverdedigingstechnieken, maar ook het ontwikkelen van zelfdiscipline, zelfvertrouwen, respect en doorzettingsvermogen. Bovendien verbetert taekwondo de algehele fysieke conditie, coördinatie, flexibiliteit en balans. 

Trainingen bij Taekwondo Club Noord

Onze taekwondo-trainingen zijn zorgvuldig ontworpen om zowel beginners als gevorderde beoefenaars te helpen hun vaardigheden te verbeteren en hun persoonlijke doelen te bereiken. Tijdens de trainingen worden verschillende aspecten van taekwondo behandeld, waaronder: 

Impressie gallerij

Voor wie is Taekwondo geschikt?

Taekwondo is geschikt voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Het is een sport die zowel door kinderen als volwassenen kan worden beoefend. Ongeacht of je een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde beoefenaar die zijn vaardigheden wil verfijnen, iedereen kan profiteren van de trainingen bij Taekwondo. 

Impressie gallerij

Kom en doe mee!

Bij Taekwondo Club Noord streven we ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin onze studenten hun potentieel kunnen ontdekken en ontwikkelen. Onze trainers zullen je begeleiden en motiveren op je reis naar persoonlijke groei en taekwondo-vaardigheden. Doe mee met onze trainingen en ervaar zelf de vele voordelen van deze prachtige Koreaanse martial art.

Tarieven

Aantal lessen per weekLeden 0 t/m 12 jaarLeden 13+Jaarpakket met voordeel!
1x per week€ 20,- per maand€ 25,- per maand€ 300,- per jaar
2x per week€ 28,- per maand€ 30,- per maand€ 330,- per jaar
3x per week€ 30,- per maand€ 35,- per maand€ 360,- per jaar

Je wordt wel verzocht direct af te rekenen! Voor meer informatie omtrent betalingen van het lesgeld neem contact met ons op.

"It's not about being the best. Its's about being better than you were yesterday."

error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Je hebt een klacht!

taekwondo-club-noord-groningen-site-logo

Er is iets naars voorgevallen en je wilt hier in alle anonimiteit melding van maken? De klacht kun je gerust bij ons neerleggen. Wij gaan hier in alle discretie mee om en zorgen dat je gehoord wordt. geef hieronder aan wat er is voorgevallen en wij komen hierop terug. Wij willen namelijk dat een ieder die bij ons aangesloten is zich op zijn gemak, en bovenal, veilig voelt om in alle rust te werken aan zijn of haar uitgebalanceerde ontwikkeling.Je wilt bij mij iets kwijt in vertrouwen?

taekwondo-club-noord-groningen-site-logo

Goedendag, Dit formulier is enkelt bestemd voor Farid Noori, jouw vertrouwde trainer. Mijn doel is om een ieder te laten ontwikkelen naar jou hogere zelf en mocht er een bepaald onderwerp zijn waar je mij in vertrouwen over wilt spreken dan sta ik altijd voor jou klaar. Meld mij hieronder in het kort hetgeen waar je mij over wilt spreken en ik kom daar uiteraard in vertrouwen op terug. Je behoudt alle anonimiteit. Ik wil vooral dat jij je veilig voelt tijdens jouw proces en neem daarom elke vertrouwensvraag uiterst serieus. Vul onderstaand formulier in en ik kom er spoedig op terug.×

 

Welkom bij TCN!

Klik op Service & Support voor WhatsApp™ en chat gemakkelijk en direct met ons.

×